WERKEN BIJ

Dynamisch

Innovatief

Snelgroeiend

Werken bij
SenseAnywhere

SenseAnywhere is een snelgroeiend Nederlands familiebedrijf dat slimme en draadloze technologie ontwikkelt die o.a. temperatuur en luchtvochtigheid meet en registreert in de Cloud. Onze innovatieve producten worden over de hele wereld gebruikt in de gezondheidszorg, de voedingsmiddelenindustrie en de logistiek. Een van onze unique selling points is hun levensduur: ze werken tot wel 10 jaar op de geïntegreerde batterij.

Onze klanten weten dat wij betrouwbaar, klant- en servicegericht zijn. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij op deze manier met klanten omgaan en op onze beurt besteden wij ook veel aandacht aan al onze teamleden. Deze factoren zorgen ervoor dat je komt te werken in een dynamisch, innovatief en snelgroeiend bedrijf.

Vacatures

Afstudeerstage: duik in de wereld van IoT, Cloud & .NET

Roosendaal

Full-time

HBO

Volg je momenteel een hbo-opleiding in ICT en wil je graag praktijkervaring opdoen met .NET terwijl je afstudeert? Ontdek een wereld waar Internet of Things, Cloud computing en Big Data samenkomen bij SenseAnywhere in Roosendaal.

Vacature Software Developer

Roosendaal

Full-time

HBO

Wij zijn op zoek naar een fulltime Software Developer om ons team te versterken met het ontwikkelen van nieuwe features, het bieden van ondersteuning aan bestaande modules en het testen en valideren van onze software. Binnen deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de automatiseringsomgeving.

Kijk eens naar je dagelijkse werkzaamheden
en ontwikkelstacks

SenseAnywhere biedt een innovatief en tof product waar we trots op zijn. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 20 medewerkers, veel distributeurs die onze producten wereldwijd verkopen en duizenden klanten. Als je houdt van een fijne werkomgeving in een gezellig, informeel en ambitieus team ben je hier aan het goede adres. Korte lijnen zorgen ervoor dat jij echt het verschil kan maken. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en leuke teambuilding activiteiten. Werken bij SenseAnywhere betekent vol energie en met een voldaan gevoel thuiskomen van je werk.

Nanja Segers, Communications & QA Manager

Wij willen niet benaderd worden door headhunters en werken niet met recruiters. Alle ongevraagde materialen worden ons eigendom, zijn op niet-vertrouwelijke basis en kunnen door de organisatie op elke manier en voor elk doel worden gebruikt of bekendgemaakt.